Förslag

Hejsan!




Sitter här vid datorn och fryser, har vart på klassfotboll sen klockan halv 10. Lillebrorsan Simon skulle ju spela och det gick väl bra för dom. Dom vann första matchen förlorade andra och oavgjort 3e men dom hade en match kvar men jag orkade inte va kvar och kolla så jag gick hem till mamma.

Lite senare ikväll ska vi bort till Moster för att prova en klänning till supèn som är snart.


Vet faktiskt inte vad jag ska skriva ni får komma med förslag!



Puss! ♥




Saknad!

Hellooow allihopa!


Hoppas ni mår bra, själv mår jag sådär. Pratade med pappa i telefonen igår och då började tårarna rinna ... Han åkte i Onsdags och jag saknar honom redan otroligt mycket!
Men jag vet att han behöver detta.

Idag är det Fredag och fredag innebär, trååååkit! Mamma är på Ullared men hon kommer nog snart hem. Idag va jag i skolan och hade huvudvärk som vanligt. Jag orkade fan inte jobba! sen träffade jag Moa,Skalman o Matte. Dom är fan för underbara hela högen haha!

Sen drog jag in till stan för ska slagga hos mamma hela helgen, lillebrorsan ska ju spela klassfotboll imorgon så måste ju titta på honom. Sen träffade jag min katt som bor hos mamma så länge medans pappa är borta.

Nu kom mamma så ska hjälpa henne pusspuss ♥


Dålig uppdatering!

Hejsan!


Förlåt för att jag inte har skrivit men jag har ingen dator på ungbo så jag får göra ett snabbt inlägg nu då.
Idag åkte pappa iväg och kommer hem om 1 månad, jag lär ju saknar honom!

Jag ska försöka komma åt datorn så mycket som möjligt men det kommer bli svårt.

Jättekul att det va så många som kikade in min blogg efter redan första inlägget!

Måste faktiskt dra iväg till ungbo nu!




Fotodag med Wiilow & Spiros!

Tjaaao!
Lördag o underbart väder! Jag låg i soffan och väntade på att jorden skulle gå under,men istället ringde Wiilow och frågade om jag ville hänga med assistera då hon skulle bli fotad av Spiros. Självklart sa jag och slängde mig på cykeln och va där inom 2-5 minuter. Strax efter mig kom Spiros och vi drog ut och gick bort till kvarnen. Spiros tog grymma bilder på Wiilow och sedan blev även jag fotad. Några timmar senare drog vi bort till hamnen och satt och tjöta lite skit. Sedan drog vi bort mot Sami och pratade med honom lite grann. Sen va det dags att dra till Wiilow och Spiros cyklade hem.
Nu sitter jag & Wiilow och har precis skapat denna bloggen!
Och ni som kollar känn er hjärtlig välkommna till en spännade blogg!
Bilden är tagen av wiilow!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0